Home / Bedrijfsruimte te koop in Purmerend

Bedrijfsruimte te koop in Purmerend

bedrijfsruimte te koop purmerend

Bedrijfsruimte te koop in Purmerend, gelegen op 5 minuten rijden van de A7 via de N-247. De bedrijfsruimte wat gelegen ligt op de Volume 109 in Purmerend is volledig ingericht als kantoor ruimte met overal internet aansluitingen door de hele ruimte. Verder zitten er door de hele ruimte op beide etages ook elektriciteit aansluit punten (stopcontacten) waar gemakkelijk apparaten en computers aangesloten kunnen worden.

De totale opervlakte van beide etages is 234 vierkante meter (m²) per etage is dit 117 vierkante meter (m²). De bedrijfsruimte welk te koop staat beschikt over parkeerplaatsen voor ongeveer 3 tot 4 voertuigen. De ruimte is volledig ingericht met led panelen met een felle licht opbrengst (6000K) en de kozijnen en muren zijn volledig opgeknapt door middel van het opnieuw schilderen in een strak witte kleur.

In de ruimte zijn ongeveer 41 aansluitingen in de wanddozen waar internet aangesloten en werkend is. Ook zitten er in de wanddozen meer dan 25 aansluitpunten voor elektriciteit om te zorgen dat er overal beschikbaarheid is voor apparatuur.

 

Vraagprijs:€ 235.000,- k.k.
m² (1e Etage):117 m²
m² (2e Etage):117 m²
Totaal m²:234 m²
Stad:Purmerend
Straat:Volume 109

Bedrijfsruimte te koop in Purmerend (Beneden etage)

De begaande (onderste) etage van de bedrijfsruimte beschikt over 3 kamers zoals te zien is op de foto’s. Ook zit er in de begaande etage nog een apart deel voor een keuken.

Naast de keuken en kamers zit er verder nog een douche aangesloten en is er een toilet . De gehele oppervlakte van de begaande (eerste) etage is ongeveer 117 vierkante meter (m²). Overal zitten aansluit punten voor elektriciteit en internet (LAN) kabels die netjes aangesloten zijn op een switch boven in de achterkamer.

Boven etage, bedrijfsruimte te koop in Purmerend